vrijdag 13 maart 2009

Stockton ook uit de kast


Maakt u kennis met Stockton. Deze driedubbele onderkin is het zat als onbeduidend figuur door het leven te gaan. Ondanks dat ie vol goede moed elke vrijdag- en zaterdagavond gaat, in het door het weekeinde afgehuurde cafeetje van Dominique en Ambroos herkent niemand hem.
En dat terwijl hij toch echt voor Geenstijl betaald het internet mag vervuilen.
Het leven lacht hem niet toe, zonder vrienden en vriendinnen maar wel met Geenstijlcollega's. En al is hij er dol op dat Wim, die op zijn beurt dol is op mannen met tieten, dagelijks aan zijn C-cupmaat zit, ook dat begint hem zo langzamerhand te vervelen.
Niet voor niets dus dat ie nu zijn 15-minutes-of-fame opeist. En wel direct.
Dit doet ie door zijn loonslaafstatus bij Geenstijl te gebruiken door bovenstaande foto van hem met op de achtergrond Wim op de Dumpert te plaatsen.
Dit in de hoop gedragen ondergoed (m/v, maakt niet uit) te scoren om zijn seksuele fantasieën eindelijk uit te kunnen leven (in lingerie aftrekken achter de computer, ruikend aan een onderbroek met diepe remspoor van een PVV-stemmer op leeftijd).
Niet beroerd om mensen in nood bij te staan én op verzoek van Stockton vragen we u dus hierbij te helpen en uw ongewassen onderbroek ter attentie van hem naar Pand Noord te versturen. Politieke kleur maakt niet uit, een remspoor is een remspoor.
Hij zal u dankbaar zijn.
(Met dank aan GSIVS-bezoeker Wolf04 voor de linktip)

3 opmerkingen:

Unknown zei

LOL @ die MCcain/Palin parafernalia.
Wat een stumpers ook, de politieke beweging steunen in Amerika welke verantwoordelijk is voor het faillissement van het Westen.
En dat alleen omdat Obama een neger is.
Het is dat het zo zielig is anders zou ik me doodlachen.

Anoniem zei

Wat deze foto niet laat zien is Dominique Weesie die stript in zijn Marlies Dekker lingerie.

Anoniem zei

Wat niet zeker is, is rethoriek.

Geen Stijl is voor stumpers, Geen Stijl voor Stumpers is ook voor stumpers.

Ben ik de enige die dit vindt?