zaterdag 14 maart 2009

Stumpers hopen op aanslagen

De grote schare rechts-extremistische PVV-stumpers die op Spitsnieuws en Geenstijl rondhangen zijn er kapot van dat de terreurdreiging van donderdag de volgende dag al weer werd opgeheven, zoals ene de beer van de meer, die het gore lef heeft om het volgende te stellen:

hoop zoooooooooo dat die waar blijkt..
o wat kijkt men dan weer op de neus...
dan is bevestigt wat de wijzen van rechts al weten...
moslims willen met geweld onderwerpen...


de beer van de meer | 13-03-09 | 17:07


Deze landverraders hopen namelijk al jaren dat extremisten, die de titel moslim niet waard zijn, een aanslag op Nederlandse medeburgers plegen om de weg naar een door fascisten en racisten geleid Nederland vrij te maken.
Zo ook psychiatrisch patiënt Bottehond.
Deze bekende Nederlandse racist die vanwege zijn extreme angst- en slaapstoornis als beroepswerkloze 's nachts genoeg tijd heeft om te folderen op het internet voor extreem-rechts (vandaag de dag de PVV), die zelfs voor het rechts-extremistische LGF te extreem was en daarom een permaban aan zijn broek kreeg, hoopt openbaar al jaren op de totale uitroeiing van de moslimsgemeenschap.
Dit doet hij in columns en comments op rechts-extremistische websites zoals Geenstijl en Het Vrije Volk door zorgvuldig zijn woorden uit te kiezen zodat ie niet strafbaar bezig is terwijl hij wel voor genocide pleit.
Zoals het door hem vaak gebruikte "Islam moet met wortel en tak worden uitgeroeid", waarmee hij niks anders wil zeggen dan dat de moslimsgemeenschap moet worden uitgeroeid.
Deze Botte, die gemiddeld 100 tot 300 comments per nacht op geenstijl over de Islam achterlaat liet in de vroege avonduren van gisteren nog wel weten dat ie niet geloofde dat het een HOAX betrof.
Maar in tegenstelling tot de dag ervoor, waar hij honderduit sprak over de gevaren van moslims en de Islam, is hij opeens verdacht stil nadat de uitzending van Pauw en Witteman begon.
In deze uitzending werd namelijk duidelijk gemaakt dat er helemaal geen sprake was van echte terreurdreiging en dat de hele (false flag?) HOAX te danken was aan één telefoontje van een wraakzuchtige labiele ex-vrouw.
Botte, die normaal als een Hugo Borst aan de zijlijn elke avond de uitzendingen van P&W hysterisch in de draadjes verkeerd ontleed en dat nog fanatieker doet als de thema's Islam en terrorisme aan de orde komen, negeerde het feit dat het om een HOAX ging volkomen. Niet dat hij het niet heeft gezien, hij maakt immers wel een opmerking over één van de andere thema's, de hypocriet.
Bottehond is exemplarisch voor het type paupers wat Geenstijl met zijn rechts-extremistische berichtgeving aantrekt, paupers die bidden voor terreur en hopen op een burger- of rassenoorlog; C-publiek wat zo bij Stormfront zou kunnen aanschuiven.
Wij vragen ons dan ook af hoe lang het zal duren voordat het kleine groepje adverteerders dat Geenstijl inhuurt inziet dat zij net zo goed op Stormfront hadden kunnen adverteren nu zij de moderne facilitator van het rechts-extremisme in Nederland toch steunen.
We hopen niet al te lang..

8 opmerkingen:

Unknown zei

Best wel eng, dat er blijkbaar Nederlanders die hopen op aanslagen in Nederland.
Ga je toch anders kijken naar die Wilders-stemmers.
Vraag me dan af waartoe zij allemaal in staat zijn.
Iemand die zich nog die racisten uit Nederland en Belgie kan herinneren die Filip de Winter wilden vermoorden om een burgeroorlog uit te lokken??

Unknown zei

"zijn" moest hierboven ook nog ergens tussen.
Excuus.

Unknown zei

Pssst!
Bottehond is naar alle waarschijnlijkheid dezelfde racist als Pritt Stift.
Hij is zeker ontdaan na het lezen van dit stuk, vandaar dat ie gelijk zijn alter-ego Bottehond plugt op zijn laatste stukje op GS met linkjes naar het Vrije Volk.
Om ook dat imago op peil te houden, damage control, je weet toch.
Als Bottehond kan hij namelijk net iets verder gaan dan Pritt Stift.
Je wou een bewijs?
Tsjek HIERRRRR
http://74.125.77.132/search?q=cache:OCjJHpunhDIJ:lijstgeenstijl.crixus.nl/forum/member.php%3Faction%3Dprofile%26uid%3D40+bottehond+pritt+stift&cd=7&hl=nl&ct=clnk&gl=nl
Waarom zou hij anders op een politiek forum van GS-leden zich inschrijven onder 2 nicks? Huh?

Unknown zei

Okay, nu een werkende link.

Unknown zei

Ey stumper, leer interpreteren, deze reactie is geplaatst vanuit een links oogpunt, het is iemand die *hoopt* dat het een hoax is.
Beetje jammer.

Snotjoch zei

@Richard
Begrijp best dat het voor iemand die moeite heeft met analyseren zo over kan komen. Beer van de Meer drukt zich zoals zoveel verweesden nogal pover uit maar wel duidelijk genoeg voor de goede verstaander.
Even later, in een ander topic als blijkt dat de verdachten de volgende dag zijn vrijgelaten reageert hij net zo typisch:

"yurp & qboy..
zo zonde dat het wel vaak zo is dat die ratten iets op de kerfstok hebben...
mocht er nu nog iets gebeuren.. dan is het volgens jullie linkse natuurlijk omdat rechts-nederland ze stigmatiseerden en wij ze in de handen van extremisme hebben gedwongen...

de beer van de meer | 13-03-09 | 17:03"

En als je me nog niet gelooft moet je effe googlen op zijn naam in combinatie met Spitsnieuws.

Steve zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Steve zei

Ze volgen enkel de grote leider van het PVV-forum. Die riep het al op een verkapte manier in HP/deTijd in 2004. Rassenrellen zouden volgens hem positief zijn omdat de samenleving op die manier hun mening kenbaar kan maken aan de politiek.

''Maar ik wil er wel iets aan toevoegen. Mocht het ooit tot rellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan. Met die rellen schudt de samenleving de politiek wakker en dwingt haar alsnog daadkrachtig in te grijpen, voordat het echt te laat is.''