zondag 21 september 2008

Conquistador, stumper in Paraguay



Maakt u kennis met Arthur van Amerongen.
Vroeger journalist, nu een aluhoedjes dragende schrijver met nazi-fascinaties, woonachtig in Paraguay en als columnist op het Stumperslog schuilend achter de nick Conquistador 'actief'.
Leest u eerst dit maar eens door en spoel dan in deze Radio1-uitzending naar 0:05:10 en 0:19:00 zodat u niet alleen een idee krijgt welke onderwerpen hij op GeenStijl nog zal behandelen maar opdat u ook de treffende 'overeenkomsten' tussen Conquistador en Gekke Arthur zelf kunt horen.
Mocht u na het luisteren bovenstaande nog niet vatten; als referentiekader heeft u hier meer artikeltjes van zijn hand.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

dit is wel off_topic maar toch... vd week gaf ik GS comment waarom ze tegenwoordig alleen nog maar kinderachtig doen en geen scoops meer hebben, zoals over joris demmink schrijven, en vroeg hun of ze soms bang zijn. Antwoord...ja, we zijn bang en jij dus een ban!.toen een stukje gister over reaguurder uit sudan unbanactie strafregels, n.a.v dit gevraagd waarom ik een ban kreeg daar ik nooit sceld,vloek c.q.beledig in commentswas de email van G_UNIT..ga eens dood newbie,en heb daarna nog twee emails met bedreigingen gekregen en permaban, ik was nog maar drie weken zgn.reaguurder.dit geeft aan dat ze nu volledig zijn losgeslagen wat machtsmisbruik betreft,nou ja, het enige wat ze hebben is een ban geven,maar het feit dat je alleen vraagt waarom en dan zulke lbo antwoorden terug..waarschijnlijk omdat ik gewoon gelijk heb en dat zeer deed.nu ook weer rechtertje pesten,gewoon omdat het kan en ze anders niet meer durven teshockeren dan op deze zielige manier.gelukkig gezien de comments vind het merendeel ook dat ze steeds zieliger zijn en machtsmisbruik plegen,Im on your side now!.gewoon een iets te slimme jongen uut twente.

Anoniem zei

na het plaatsen van mijn comment hiervoor kreeg ik vandaag direkt een email van geenstijl`s moderator G_unit met de opmerking dat ik dit niet moet publiceren hier daar er maar twee bezoekers zijn...als dat zo is waarom maakt hij zich dan toch zo druk en neemt de moeite mij te mailen?.Zoals weer blijkt met de rechterbashingtopic die ze verdraaien tot ..gefopt,hoax!,ze zijn totaal de weg kwijt en moeten op veilig spelen en zoveel mogelijk lui tevree houden maar toch shocken..dat gaat dus niet!!.in de mangel van de vele adverteerders en de televaag zijn het achterhaalde scolierenongein en steeds meer commenters gaan niet meer met ze mee, paniek !,dat krijg je als je geforceerd leuk doet en niet jezelf bent,wacht de hits maar af over een maand of twee daalt sneller dan fortiskoers,hihihihaha ik stond erbij en ik keek er naar!.

Snotjoch zei

@Koenski
Wat een stumpers zijn het toch, "2 bezoekers die hier maar komen" maar toch bang zijn dat mensen hier reageren.
Zij weten heus wel dat deze site beter bezocht wordt dan dat.
Zij hebben het nu nog achtergebleven klootjesvolk aldaar al niet voor niets geconditioneerd door mensen te censureren en/of bannen als zij een link van deze site plaatsen.
Maar dat zij nu ook ex-reaguurders gaan lastig vallen om ervoor te zorgen dat zij niet op deze site reageren is nieuw.
Gelukkig schroom jij itt andere wat banger aangelegde reaguurders niet om je mening op dit log te geven en dit te onthullen.
Hulde!

Wat je verder schetst in je 2e reactie is mij ook al opgevallen en is ook 1 van de redenen van het starten van deze site.
Waar GS vroeger nog origineel leuk uit de hoek kwam is het nu verworden tot een zuur zeurlog, waar wereldvreemde figuren geforceerd grappig proberen te zijn met een raar gevoel voor schoolhumor.
Schoolhumor van het laagste niveau, met veel leedvermaak (zolang het maar om de bekende ideologische vijanden gaat) maar geen greintje zelfspot.
Misschien leuk voor de bezoeker die net om de hoek komt kijken maar doorzichtig voor de doorgewinterde kritische reaguurder.
Het zal mij dan ook inderdaad niets verbazen als het met een jaar over is.
Met moederbedrijf TMG gaat het ook al niet goed en nu GS en Televaag worden gezien als 2 handen op 1 buik kan je verwachten dat veel imagoschade van GS het moederbedrijf zal aantasten.
En vreemd genoeg denk ik niet dat Bos dan de boel zal komen redden.

Anoniem zei

@ snotjoch

Ben je de laatste dagen nog op geeenstijl geweest ??
Dan heb je vast dit: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/10/internettend_nederland_verenig.html

artikel gelezen. Geenstijl probeert dus weer eens een stemming naar hun hand om te zetten. Maar dit keer moet er ge sms-t worden inplaats van geklikt.

En wat blijkt nu? Het lukt geenstijl niet om de stemming naar hun hand om te zetten via sms.
want Coen&sander winnen (http://www.telegraaf.nl/prive/2279728/__Coen__Sander_Show_wint_Gouden_RadioRing__.html)

Mischien kun je hier een leuk artikeltje over schrijven ;)

Snotjoch zei

@Moonstrike
U vraagt, wij draaien..

Anoniem zei

Bent u ook zo moe van dat surfen op het eindeloze internet?.
Dat hoeft nu niet meer!.Het eerste en laatste nieuws over cars,art, video,gadgets en music van toen en straks en meer.koenski-beterweter.blogspot.com.