donderdag 11 september 2008

Marck Burema = Pritt Stift!?


Busted!
Moddervette onthulling gisteren in de Telegravin (hulde!); Pritt Stift, de xenofobe opruiende stukjesschrijvert van de Stumpersite blijkt niemand minder dan Marck Burema te zijn.
U denkt natuurlijk 'Marck wie?', nou, deze gefrusteerde grijzende op Theo Holmaat lijkende babyboomer was vroeger niet alleen schrijver voor Propria Cures en het nu door hem zo verfoeide Volkskrant(!) maar ook interviewer voor VARA-magazine(!).
Daarbij was hij tezamen met zijn Propia Cures collega Beau (zie daar GS-NSE AKO-literatuurprijslink, weet u nog?) betrokken bij het geflopte politiek incorrecte magazine PIM waar Hans van Brussel, redder van Haagsche Post oftewel HP/de Tijd (!), als geldschieter en uiteindelijke kaltsteller (?) ook bij betrokken was.
Zijn arbeidsverleden bij verschillende 'rode' media is zacht gezegd toch opvallend te noemen aangezien hij verscholen achter Pritt Stift de Neerlandse Mccarthy probeert uit te hangen.
In hoeverre deze boze ex-werknemer van de linkse kerk handelt uit rancune is vooralsnog onbekend.
Wij wachten dus geduldig op nieuws hieromtrent van zijn voormalige werkgevers en niet te vergeten collega's (Go Francisco Go!!) terwijl wij ons ondertussen ook afvragen of Geenstijl überhaupt op dit nieuwtje gaat reageren..
UPDATE! UPDATE! UPDATE! UPDATE! UPDATE! UPDATE!
Krijg hier net te horen dat de 'echte' onthulling in de HP/de Tijd zou hebben gestaan van deze week, dit blad zou na een gesprek met Weesie van hem te horen hebben gekregen dat Pritt Marck Burema is.
De echte onthulling is natuurlijk aan de Telegravin te danken, zoals Google-cache ook uitwijst.
Ook is er nu enige verwarring omtrent zijn ware uiterlijk, is Marck Burema/Pritt Stift nu deze redneck of de Theodoor Holmaat kloon die op de Gnoe-site staat?
Vragen, vragen, vragen..

6 opmerkingen:

Unknown zei

Haha, kun je het niet hebben dat geenstijl succesvol is?

Robert Engel zei

Had ik al gezegd dat ik Bottehond ben?

Molleke Bolleke zei

Is het al duidelijk waarom Pritt Stift zo lang blijft plakken bij GeenStijl?

Snotjoch zei

@Robert Engel
Je vergist je, dat heb ik gezegd.
Maar wel aardig van je dat je het toegeeft.

Robert Engel zei

Die Robert Engel die hierboven reageerde is Robert Engel niet. Dat was Bottehond. Ik ben de enige echte Robert Engel.

Anoniem zei

Wat een lutser ben jij :) Noem je dit een schokkende ontdekking? Elke halve zool die weet hoe Wikipedia werkt weet hoe Pritt echt heet.

Ga je school afmaken man.