zaterdag 10 januari 2009

Mongeaul P0WNED Geenstijl. En Peter R.

En weer eentje om toe te voegen aan de Epic Fail-kronieken van Geenstijl.
Het door Geenstijl aangeprezen en opgeklopte TV-fragment (waarin zelfbevlekker Rutger Castricum als een gewezen vriendje minutenlang de stoïcijnse Ella Vogelaar achtervolgt) was tezamen met andere genomineerden, zoals Peter R. met zijn Joran-show en Studio Sport met de uitzending van de Olympische overwinning van Maarten van der Weijden, genomineerd voor TV-moment van het jaar 2008.
Kijkers konden al een tijdje via internet stemmen op hun favoriete TV-fragment.
Middels herhaaldelijke oproepen op Geenstijl om de infantiele C-klasse meute op het Ella Vogelaar-filmpje te laten stemmen probeerde de redactie, zoals gewoonlijk, de stemming te beinvloeden.
"Wij van Geenstijl adviseren Geenstijl" en de geen leven hebbende schaapjes gingen gewillig los.
Helaas pindakaas, de oproep van de Geenstijl-redactie ten spijt, de VARA was voorbedacht op dit soort frauduleuze praktijken en hield als laatste troef een jury achter de hand onder leiding van MILF Anita Witzier.
Met als gevolg dat de stumpers het terecht moesten afleggen tegen Paul de Leeuw en Ita.
Ita, een verstandelijk gehandicapte vrouw, die in tegenstelling tot Rutger laat zien dat mongeaulen wel grappig kunnen zijn en wel uitstraling kunnen hebben.
Kijk en zeg nou zelf, heeft u ook weleens zo gelachen bij het zien van een door Rutger gemaakt filmpje? Wij dachten van niet:


INSTANT UPDATE:
LOL. De redactie van Geenstijl reageert verontwaardigd en doet grote boehoe en huillie huillie om het immens grote verlies.
UPDATE 12-01:
Ook het volk vond Yta de terechte winnaar.

Geen opmerkingen: