zaterdag 9 augustus 2008

BREAKING: Wie o wie is BOTTEHOND??


Voor mij een weet, voor jullie voorlopig nog een raadsel...
Later de explosieve onthulling!
Met foto's.
Voorlopig hou ik jullie nog in spanning.
Speculeren mag in de comments.

28 opmerkingen:

Molleke Bolleke zei

Gaan jullie ook nog bekend maken hoe Theo van Gogh eruit ziet??
Is wel zo makkelijk voor jullie vrienden van de religie van de vrede.

Stelletje domme shariahoeren, ga es nadenken waar je mee bezig bent!!

Unknown zei

ik mag hopen dat jij dat zelf bent, anders ben je wel een laffe versie van de bovenstaande diersoort...

Snotjoch zei

Shariahoeren?
Wij hebben niks met extremisten.
Dus ook niet met Geenstijlstumpers zoals Bottehond en co.

VredesPijp zei

Oeh, ik wacht in spanning af!

Molleke Bolleke zei

dus Sharia = extremisme!!

Dank, je kunt zo aan de slag bij GeenStijl, ha, ha, ha.

Als je de strijd met GeenStijl aanwil, zal je toch wel over een mininaal IQ moeten beschikken. Met dit soort VMBO drop-out reacties, zet je jezelf alleen maar voor lul, stumpert.

Snotjoch zei

@molleke bolleke
Helaas Pindakaas.
Zoals ik al zei schaar ik GS ook onder de extremisten.
Overigens proef ik een heleboel angst in jouw comments..
Alsof je mij ook op andere gedachten wil brengen ofzo..

TBinnendijk zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Snotjoch zei

Ik "lag" me kapot?
Het vocabulaire van een GS-stumper, daar kan ik mij nou om kapot lachen..

Anoniem zei

Alu hoedje op.. een v/d alter ego's van een v/d medewerkers. Anders behoort hij tot de vaste groep werklozen die samen met de alter ego's de dienst uitmaken.

rogi zei

@ snotjoch

de haat van jou tegen gs klinkt behoorlijk extremistisch dus eigenlijk moet je nu jezelf ook haten;)

Unknown zei

Ach, GS-haatsite nummer 6726461...inmiddels wordt t saai.

Unknown zei

Kom ik er ook nog met mijn bakkes op te staan?
Ik heb namelijk is een extreem rechtse variant (ik bezig even linkstaal)van het Amsterdamse indoctrienatie lesmatriaal voor scholieren op geenstijl gelaatst.

Erasmus zei

Snotjoch is een zielige, gefrustreerde figuur die met zijn schokkende (kuch) onthullingen interessant denkt te zijn. Ga eens gauw deaud sukkel!

geensnotjoch zei

snotjoch, tja, deze naam zegt eigenlijk al alles. Niet serieus nemen, zelfde mee doen als met papier op het toilet. Ik bedoel, je gaat toch ook niet met een kleuter va 5 in discussie?

Loco zei

Oh. En aangezien jij, heer Snotjoch, het leuk vindt om op de man te spelen en mensen neerhaalt om hun 'beperkte' vocabulaire, onderstaand even een voorbeeld van jouw ongekende geletterdheid.

Snotjoch / 07-08-2008 16:11
Goed artikel.
Toont de hypocresie aan waarmee GS te werk gaat.
Ben toevallig sinds vandaag GS een koekje van eigen deeg aan het geven op http://geenstijlisvoorstumpers.blogspot.com/

Waar 'hypocresie' natuurlijk hypocrisie moet zijn.

Snotjoch.

Unknown zei

Dat er nog zulke mensen bestaan op de wereld verbaasd me.

9 van de 10 zogenaamde feiten die jij openbaar hebt gemaakt met de bedoeling om geenstijl in een kwaad daglicht te zetten kloppen dus niet. Zie bewijs in de reacties van de topics.

Hoe ver denk je te komen door alsmaar "stumpers" rond te schreeuwen en ook nog eens de privacy te schenden van mensen die een mening geven?

Ik ben er altijd tegen geweest, maar ik hoop dat GS jou (figuurlijk )gaat slopen.

Trouwens, zoveel aandacht verdien je ook weer niet. Wees blij dat GS een linkje heeft geplaatst, anders had je helemaal geen bezoekers hier.

Unknown zei

Stel nou dat het Maurice de Hond is, want daar lijkt die foto wel een beetje op.. wat is daar dan precies mis mee?

Bij wijze van opbouwende kritiek aan 'snotjoch': ik zou wat duidelijker stellen waarom GS voor stumpers is. Als je dat in een strakke argumentatie weet te gieten inclusief duidelijke voorbeelden, komt dat je geloofwaardigheid ten goede. Onnodige krachttermen doen daarentegen alleen maar afbreuk aan je verhaal.

Zelf heb ik overigens ook een accountje bij GS/Spitsnieuws en zo af en toe ook een reactie achtergelaten. Hoewel ik in de verste verte het nut niet zie van het schandpaalnagelen van 'reaguurders', wens ik je veel plezier bij het opdiepen van mijn foto's. Ze staan op diverse plekken online en zijn niet heel moeilijk te vinden.

Mocht je enige gestructureerde toelichting kunnen verschaffen omtrent het nut van deze website, dan houd ik me warm aanbevolen. Tot dusver begrijp ik het namelijk niet helemaal, maar dat kan aan mijn beperkte vermogens liggen.

GeenSStijl zei

Heeft Botte dikke lippen?

Of een lange neus?

Eigenlijk wil ik het niet weten.

Unknown zei

Het zal hier ook wel weer stil op het grote anti geenstijlblog worden als de link op geenstijl weggezakt is. Heb je in iedergeval your 15 minutes of fame...

GeenSStijl zei

Dit is natuurlijk een hoax.

Geen hond wilt weten wie Botte is.

Ha ha ha!

Hannalore Platzeck zei

Och heden.., oude tijden herleven.., weer. Het was ergens in de zomer van 2007, geloof ik, toen ik door een zekere Vincent van de A.I.V.D. naar het hoofdstedelijk Okura hotel werd gelokt. Aldaar aangekomen zag ik mijzelf geconfronteerd met een lichtelijk beschonken officiers-tiep die amok liep te maken aan de bar, wat overgens in het belang van ons land bleek te zijn. Het zal allemaal wel.

Na een uitwisseling van beleefdheden werd het mij al snel duidelijk wat de bedoeling was van dit tête-à-tête, het leek Vincent en de zijnen een goed idee als ik onder het pseudoniem "zeikjurk" een weblog zou lanceren waarop de A.I.V.D. gecontroleerd kon lekken. "Gecontroleerd lekken" houdt in dat men "per ongeluk expres" al dan niet geheime informatie naar buiten brengt. Ach, je kent het wel, er waait "per ongeluk expres" een USB-stick door de brievenbus van Peter R. de Vries en niemand weet hoe dat nou eigenlijk kan gebeuren. Zoiets ja.

Om een te lang verhaal kort te maken.., zou mijn debuut als "zeikjurk" een explosie veroorzaken in weblog-land door de ontmaskering van bottehond. Succes verzekerd. Volgens de A.I.V.D. dan. Als ik onze Vincent mag geloven dan zou bottehond in werkelijkheid niemand minder zijn dan Michiel Smit, de roerganger van Nieuw Rechts, blabla enzo... Nâh ja, er was echter één probleem, kon ook niet anders, onze geheime Vincent wilde mij niet vertellen of bottehond daadwerkelijk ook Michiel Smit zou zijn, geheimen moeten geheim blijven.
Enfin.., toen ik voor de eer bedankte en me richting de uitgang begaf, riep Vincent mij toe dat ik door J.P. Balkenende persoonlijk was geselecteerd om voor de A.I.V.D. te lekken en dat een weigering mijnerzijds de premier tot het plengen van warme tranen zou bewegen, van verdriet wel te verstaan. Ach.

En nu blijkt een zekere snotjoch te schrijven voor de A.I.V.D. Het kan verkeren.
Feit, fictie of "faction", op het net blijft dat altijd een vraag.

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marco zei

@hannalore
Nah, ik heb bottehond eenmaal IRL gezien en ik kan je verzekeren dat het Michiel Smit niet is.

Unknown zei

@snotjoch

moet jij niet buiten spelen in de zandbak?

verschuilen achter je beeldschermpje is wel erg zwak, geef dan iig een foto met NAW gegevens van jou, dan ben je een stoere knul

Unknown zei

waarom maken jullie je zo druk, als die bottehond zijn gezicht niet durft te tonen dan is het een grote lutser.

En snotjoch mag schrijven wat ie wil, net zoals alle GS fluimen.

infiltr8 zei

snotjoch is gewoon een puisterig links etremistje zoals duyvendak of een allochtoon die vindt dat hij zielig is.

Hannalore Platzeck zei

@Marco

Ach Marco.., bottehond is gewoon bottehond, en niemand anders. Maar wie is snotjoch eigenlijk..? Een provocateur.., of toch een wannabe die zichzelf wentelt in zijn droomwereld, waarin hij leeft als een geheim agent, gespecialiseerd in het ontschadelijk maken van vermeende politieke delinquenten.

Zoals ik hierboven schreef is het tegenwoordig geen sinecure om de grens te vinden tussen realiteit en fictie in het schrijfwerk van verwarde (progressieve) bloggers. Daarentegen zullen we ons wèl moeten conformeren aan de progressieve norm. Wie anders denkt, wordt aan de schandpaal genageld. Wie niet luistert moet maar voelen.

Dus Snotjoch, laat botte gewoon lekker doen wat hij doet, en als je dat niet bevalt, ga dan een discussie met hem aan. Hij, de botte dus, houdt, in tegenstelling tot een zekere snotjoch, van discussiëren.
Maar wat jij hier doet, mijn beste snotjoch, riekt naar het aanzetten tot geweld. En dat willen we toch niet.?

Fappertrapper zei

Zal vast een wanstaltig persoon zijn. Iemand die net als de meeste geenstijlers dagelijks aan de azijnfles hangen.