zondag 17 augustus 2008

Gebruikelijke konijn uit de hoge hoed getoverd *gaap*

Na de storm van kritische comments afkomstig van Geenstijl reaguurders (niet verwonderlijk na al die stukjes van de afgelopen dagen waaronder de misplaatste en mislukte poging tot humor die moest bewijzen dat zij volledig *kuch* onafhankelijk opereren)is de geenstijl redactie vandaag weer overgegaan tot de laatste altijd goed scorende hulpbron; moslims en Marokkanen.
Wetende dat de blatende meute o.a. bestaat uit een hoop impulsief reagerende xenofoben hoopt men bij de redactie weer verloren krediet populistisch terug te winnen door een trol erop los te laten, ditmaal in de vorm van mocroindebuurt. Mocroindebuurt die net zoals CrazyMocro in zijn honderden variaties de meute zoals altijd loopt op te hitsen in de jacht naar hits en comments maar toevallig geen woord Arabisch of Berbers spreekt.
Mocht u als lezer twijfels hebben over wat ik stel dan raad ik u aan hem snel dit zelf te vragen voordat Pritt zat is van zijn zoveelste alter-ego en zichzelf in de vorm van mocroindebuurt een permaban oplegt.

2 opmerkingen:

Fappertrapper zei

Flauwe muffe meuk produceren ze maar op Geenstijl, hun humor is echt lame. Net als die reacties, te vaak heb ik het idee dat de redactie zelf zit te reageren onder talloze verschillende nicknamen. Je moet eens opletten bij een nieuwe topic hoe snel er allerlei comments staan. Wat vreemd is want geenstijlers zijn allemaal succesvolle hard werkende mensen... *kuch*

de peer zei

Nee hier lekker veel reactie's ha ha ha!