dinsdag 26 augustus 2008

Geenstijl kan niet zonder Volkskrant


Een leuk stukje over Dominique Weesie in de door Geenstijl o zo verfoeide maar als nieuwsbron dagelijks aangehaalde Volkskrant .

Korte samenvatting:

Dominique rijdt maar een simpele A4 terwijl ie toch echt 80 uur keihard werkt als baas van de ballenbak.
Heeft enkel achter zijn toetsenbord een grote bek, daarbuiten ademt en praat ie amper tenzij het over voetbal gaat.
Is bevriend geraakt met 1 van de slachtoffers uit zijn stukjes (superjan?) en gaat daarmee gezellie samen op vakantie naar verre exotische oorden, zoals Spanje.
Heeft zich als baas met de goedkeuring van zijn medewerkers tot woordvoerder van Geenstijl gebombardeerd (nadat Ambroos tezamen met GS PR-man Jaap Stalenburg voor miljoenenpubliek een werkelijk onvergetelijk optreden weg gaf bij Hanneke G.).
Speelt in zijn vrije tijd de Duitser en schiet ook in die hoedanigheid graag in de rug.
Ontzegt bij voorbaat al zijn dochter een hyves-account en een webcam aangezien hij behoort tot de kleine groep gebruikers die de gevaren van internet kent. Etc.
Leuk om te lezen, niet super-verrassend..

9 opmerkingen:

Unknown zei

Dat stukje is nog vrij positief ook....

Pritt zei

Hoi Maximo.

Anoniem zei

Het was misschien handiger geweest om het stuk van Van Jole te citeren. Haattechnisch gezien.
Nu steek je veren in de verkeerde reet. Pardon my French.
.
Ik vind je verzet nogal stumperig worden snotjoch. Wanneer gaan JULLIE (hallo Pritt) nu eens echt los?

Unknown zei

@Snotjoch

Kijk vooral eens hier voor de broodnodige inspiratie.

Robert Engel zei

Het is wat inderdaad wat slapjes, van zo'n Snotjoch. Veel bla bla vooraf, veel geblaat, weinig wol. Om de onthullingen *kuch* over de reaguurders hebben we ons verbaasd *kuch*, om de beschuldigingen *kuch* aan het adres van GS hebben we nachten wakker gelegen en van alle zoekacties van jou op LWH liggen we nog elke dag dubbel. Kom nou eens met wat moois, Snotjoch. Verbaas de wereld. Niet hem er laf voorhangen en hem er niet induwen.

Voorlopig is slechts een conclusie mogelijk: we hebben met Snotjoch te maken met een van de miljoenen luchtbellen die het internet rijk is.

Sonja zei

Zielig die discipelen. Maar ja, dat krijg je als je leven leeg is en intelligentere ouders hebt gehad. Thuis niks te melden, dan maar groepsonaneren op een weblog van een gesjeesde NSB-krantjournalist. Over 'criminele verledens' gesproken... Maar ja, Goebbels was ook zo'n rustige jongen. Altijd vriendelijk en innemend. Toevallig ook een gesjeesde journalist die ontdekte dat je met de heersende vrijheid van meningsuiting het volk rijp kon maken voor de vreselijkste zaken.

Anoniem zei

Ja Sonja,

't is een grote schande, die vrijheid van meningsuiting!

Wat daar toch geen misbruik van wordt gemaakt!

De geschiedenis blijft zich maar herhalen. Eerst Goebbels, die gesjeesde hoernalist en daarna Weessie,ook weer zo'n gesjeesde hoernalist. Wat is het toch met gesjeesde hoernalisten? Dat ze telkens maar weer ontdekken hoe je met de heersende vrijheid van meningsuiting het volk rijp kunt maken voor de vreselijkste zaken.

Wist jij trouwens dat Bert Brussen een spion is voor de CIA en dat zijn rol als agent-provocateur in Tibet niet al te fris te noemen is? Ik heb hier de Dalai Lama persoonlijk over bericht maar heb tot op heden geen antwoord gekregen.

En dat is nog lang niet alles! Afgelopen winter zijn in onze straat alle waterleidingen gesprongen en dat terwijl het niet eens gevroren heeft. Is dat niet verdacht? Inderdaad dat is hoogst verdacht, en wij, allen linksmenschen, dachten er het onze van. Dit zijn de Amerikanen, dachten wij, dit is verordonnneerd door de allerhoogste echelons uit de Amerikaanse politiek! Jazeker het Witte Huis.

Scheldestraatgate!

En tenslotte nog dit: heb erbarmen met Robert Engel. De arme man heeft al moeten opbiechten dat hij aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis lijdt en dat hij overdag als Robert Engel "Het Vrije Volk" een open riool noemt en 's avonds als Bottehond op GeenStijl allerhande vlieg- en vedergewichten moet gispen vanwege hun gebrekkige kennis inzake de relevante dossiers over de doodscultus.

Sonja zei

Waarom staat mijn naam erboven wanneer je monoloog afsteekt Martin? Of doe dat thuis ook altijd?

jhr. de brauw zei

Tja, dit log is dood.

Aan de andere kant, GS maakt zichzelf al belachelijk genoeg de laatste tijd, geen snotjoch die dat nog hoeft aan te tonen.