maandag 11 augustus 2008

Dum da da dum da da da! Blondgirl!



Mocht u haar nog niet kennen (nick is namelijk nog erg vers); maak kennis met Rita-adept Blondgirl.

4 opmerkingen:

Zware Jongen zei

Man wat ben jij saai, je hebt nog 1 dag om GS te vloeren, daarna bennek voorgoed pleite hiero

Molleke Bolleke zei

"DE ONLINE NSB KRANT VAN NL"

Dat is dit zeker, hier, al is het woord krant wel wat overdreven want daarvoor moet je iets te melden hebben.

Verder zijn het hier uitvreters die mensen onnodig in gevaar brengen, door foto's van vermeende 'rechtse' mensen te plaatsen.

Gezien het IQ van de gemiddelde geïmporteerde rifinteeltanalfabeetaap kunnen hier ongelukken van komen. Daar ben je mede verantwoordelijk voor!

GA ES NADENKEN!!

Unknown zei

Het aantal reacties hier is ernstig tanende. Niet bijster wonderbaarlijk, want wat je doet kan mij in elk geval niet veel langer meer boeien.

In een eerder topic heb ik al aangegeven wat er mijns inziens aan deze blog schort, bij wijze van opbouwende kritiek. Dat hier vervolgens geen enkele reactie meer op komt, valt me een beetje tegen. Daarom nogmaals.

Zorg voor een strak beargumenteerd betoog waarom Geenstijl.nl voor stumpers is. Dat geeft je strijd richting en je boodschap slagkracht. Tot dusver zie ik hier alleen een paar fotootjes die in meer of mindere mate beklad zijn, want van onherkenbaar gemaakt valt niet echt te spreken.

Het 'naming & shaming'-doel dat ik achter deze website veronderstel, schiet je overigens ernstig voorbij. De afgebeelde personen kunnen immers nog altijd bijzonder plausibel ontkennen dat zij achter de betreffende nickname op Geenstijl.nl zitten.

Kortom, een beetje slappe thee deze website. Ik ga dan ook met 'zware jongen' hierboven mee. Je zult de komende dagen met iets werkelijk boeiends moeten komen, of je zult mij ook niet meer zien hier.

Frank Pels zei

Laat ik dan eens een inhoudelijke bijdrage plaatsen.

GeenStijl verklaart Jeroen Akkermans dood

Alle credits zijn natuurlijk voor deTelegravin.

Verder sluit ik me aan bij de vorige commenters. Inhoudelijk is er heus wel één en ander op GeenStijl aan te merken.